Aaro Löf

7 askelta todelliseen muutokseen

Sunnuntaina 11.30-12.10 Veranda 4-sali

Inhimillisen henkisyyden opettaja Aaro Löf opastaa läsnäolon voimaan. Hänen 7 askelta kertovat, miten lähestyä tuota voimaa, joka muuttaa sinut ja elämäsi. Luennolla saat levätä läsnäolossa ja löydät selkeämmin omalle tiellesi.

Aira Sahakangas

Itsemyötätuntoinen mieli ohjaa kohti rauhaa

Sunnuntaina 14.00-15.00 Aurora-sali

Meillä kaikilla on viisaus elää ilman ristiriitoja. Oma viisautemme ohjaa meitä rakkaudelliseen ja myötätuntoiseen käytökseen toisiamme ja itseämme kohtaan. Aira ohjaa hyvin arkisin esimerkein ihmiset tunnistamaan omat tavat lähestyä asioita – rakkaudellisesti ja rauhallisesti tai ristiriitaisesti ja epävarmuudella. Saat ohjeita siihen, miten jokapäiväisessä arjessa voit tehdä asiat rauhassa, levollisin mielin ilman ristiriitoja. Saat myös kosketuksen siihen, miten voit löytää todellisen vilpittömän itsemyötätunnon ja sisäisen viisauden.

Anne Birgitta Pessi

Myötätunnon mullistava voima

Sunnuntaina 15.30-16.30 Finlandia-sali

Anne Birgitta Pessi on kirkkososiologian professori. Hän uskoo, ja haluaa tutkimuksellaan edistää, altruismin ja myötätunnon ja innon voimaa. Hänen luennossaan pureudutaan siihen, onko ihminen pohjimmiltaan hyvä vai paha, ja mikä on merkitykselliseksi koetun elämän ydin. Mitä myötätunnolla saadaan ihmisten välillä ja ihmisyhteisöissä, esim.työpaikoilla aikaan. Mitä puolestaan on myötäinto? Esitys tarjoaa myös konkreettisia työkaluja myötätunnon mullistavan voiman ja parempien tunnetaitojen hyödyntämiseen arjessa.

Anne Matero ja Tiina Pitkänen

Harmoninen sointukylpy - sydämestä sydämeen

Lauantaina 12.00-12.45 Helsinki -sali

Harmoninen sointukylpy rakentuu luonnollisesti äänestä ja hiljaisuudesta.
Pyöreistä autofonisista instrumenteista kuten äänimaljoista ja gongeista hallitusti tuotetut ylä-äänten värähtelyt voivat olla erittäin rentouttavia. Niiden moninaisuus, nousevat ja laskevat soinnut kutsuvat seuraamaan ääntä kohti hiljaisuutta ja omaa sisintä.
Koulutus- ja rentoutuskeskus Sointukylpylä toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi äänten ja värähtelyn maailmaan!

Antti Heikkilä

Irti lääkkeistä elämäntapamuutoksella - ota vastuu elämästäsi

Sunnuntaina 12.30-13.30 Finlandia-sali

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilän luento ohjaa konkreettisin esimerkein kohti lääkkeetöntä elämää pureutuen sairauksien alkutekijöihin. Hän kertoo, miten sairauksia voi hoitaa ja ehkäistä ruokavalion ja liikunnan keinoin. Luennon ytimessä on insuliiniresistenssi, joka on keskeisin syy kaikissa nykyisissä elintapasairauksissa, etenkin 2-tyypin diabeteksessä sekä metabolisessa oireyhtymässä.

Auli Malimaa

Onni asuu jo sinussa - tunnista persoonallisuustyyppisi ja oma tapasi olla onnellinen

Sunnuntaina 14.30-15.10 Veranda 4-sali

Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa opastaa, kuinka meillä jokaisella on kyky olla onnellinen, mutta persoonallisuustyyppimme rajoittaa onnellisuuttamme. Luennolla tutustut tyyppisi keskeisimpiin onnellisuusrajoitteisiin ja saat vinkkejä, miten vapaudut onnellisuuteen.

Deepthi (Kirsi Ranto)

Konsertti: VALOA - Mantralauluja mystisen pohjolan valosta

Lauantaina 14.15-15.45 Finlandia-sali

Deepthin musiikki vastaa kuulijoiden kutsuun päästä voimaantumisen polulle henkisyydestä ammentavan ja kohottavan musiikin avulla. Sen äärelle voi kokoontua yhdessä nauttimaan, hiljentymään ja
juhlimaan elämää, ja saada syvemmän yhteyden niin omaan itseen, muihin kuin luontoonkin.

Erkki Lehtiranta

Uusi Renesanssi - Tiekartta hyvään huomiseen

Lauantaina klo 14.30-16.30, Aurora-sali, Workshop -liput 25€/30€

Erkki Lehtiranta on kirjailija, kouluttaja ja ammattiastrologi, joka on tutkinut elämän henkisiä ulottuvuuksia yli 40 vuoden ajan ja matkoillaan viidellä eri mantereella. Näistä tutkimuksista on syntynyt 12 innoittavaa kirjaa sekä satoja kohottavia kirjoituksia, luentoja ja kursseja hyvän elämän ohjenuoraksi. Lehtiranta johdattaa matkalle murroskauteen, uuden renessanssin aamunkoittoon, joka on nousemassa jälleen ihmiskunnan henkiselle taivaalle.

Ilkka Koppelomäki

Saat mitä haluat - arjen yksinkertaistaminen ja miten nauttia elämästä enemmän

Lauantaina klo 14.00-14.40 Veranda 3-sali

Saat mitä haluat - askel omannaköiseen elämään
Sunnuntaina klo 11.00-12.00 Finlandia-sali

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Saa mitä haluat -luento innostaa vaikuttamaan omaan elämään tässä ja nyt. Koppelomäen perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia jo vuodesta 2007 lähtien. Itse hän on taustaltaan kilpatriathlonisti ja toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002 asti.

Jaakko Halmetoja

Energisen elämän elementit

Sunnuntaina 14.00-15.00 Finlandia-sali

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä teveysteknologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja.

Janna Satri

Herkkyys voimavaraksi

Sunnuntaina klo 12.00-12.40 Veranda 3-sali

Janna Satri on perehtynyt erityisherkkyyteen oman kiinnostuksensa ohjaamana. Häneltä on aiemmin ilmestynyt teokset Sisäinen lepatus – Herkän ihmisen tietokirja (2014) ja Herkkyys ja kiusaaminen (2015). Hän pitää erityisherkille suunnattuja luentoja ja kursseja sekä opiskelee elinikäistä oppimista ja kasvatusta Tampereen yliopistossa. Satrin luennolta saat stressinsäätelyvinkkejä ja esimakua keväällä ilmestyvästä Herkkyys voimavaraksi -kirjasta.

Jarko Taivasmaa

Metsä - uppoudu metsään, itseesi ja elämään

Lauantaina 15.30-16.10 Veranda 4-sali

Tietoisuustaitojen valmentaja Jarko Taivasmaan metsään uppoutumisen menetelmällä voit palata nopeasti kaikille luonnossa liikkujille tuttuun metsätilaan. Tilaan, jossa koetaan syvää rauhoittumista, läsnäoloa, ravituksi tulemista ja yhteyden kokemusta.

Karita Aaltonen

Uusi, tasapainoinen ja hyvinvoiva minä

Sunnuntaina 14.00-14.40 Veranda 3-sali

Karita Aaltonen on hyvinvointivalmentaja ja joogaopettaja. Hän on kirjoittanut kirjan Uskalla parantua, joka on uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta. Aaltosen luennolla opitaan käyttämään omaa sisäistä voimaa, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvoinnin ja unelmien eteen ja
ennen kaikkea ottamaan vastuu omasta onnellisuudesta ja terveydestä. Muutos tapahtuu oman pään sisällä.

Karita Palomäki

Elämää voi aina parantaa - Tunnista paranemisen viisi tasoa

Lauantaina 13.30-14.10 Veranda 4-sali

Psykofyysinen fysioterapeutti ja kouluttaja Karita Palomäki kertoo, kuinka paraneminen ei tapahdu vain fyysisellä tai psyykkisellä tasolla, vaan voimme nähdä paranemisen laajempana ilmiönä. Luennolla saat ymmärrystä elämän mittaisen paranemisen eri tasoista.

Katja Frange

Sankarittaren matka eheäksi naiseksi

Lauantaina klo 16.00-16.40 Veranda 3-sali

Katja Frange on kirjailija, henkisen kasvun ohjaaja ja näkijä. Frange on intuitiivisen elämän sekä feminiinisen tietoisuuden puolestapuhuja, jota myös hänen uusin kirjansa Kuunsilta käsittelee. Katja on sitoutunut työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta ja myötätuntoista ihmisyyttä. Luennollaan hän käsittelee tämän päivän sankarittaren matkaa eheäksi naiseksi.

Katri Levonen ja Mika Kunnasvaara

Parantava matka sisäisyyteen kristallisävelin

Lauantaina 11.00-12.00 Aurora-sali

Parantava matka sisäisyyteen kristallisävelin

Sunnuntaina 11.00-12.00 Aurora-sali

Anna itsesi rentoutua helpolla ja miellyttävällä tavalla syvään meditatiivisen tilaan kristallisoittimien avulla. Soitinten värähtely johdattaa sinut sisäiseen rauhaan, harmoniaan, kirkkaaseen läsnäoloon ja mahdollistaa avautumisen rakkaudelliseen sydäntietoisuuteen.
Katri Levonen ja Mika Kunnasvaara työskentelevät yhdessä auttaen ihmisiä tietoisuustyöskentelyn ja äänihoitojen avulla vapautumaan mielen ja egon kivuliaasta maailmasta todellisen itsen äärelle. Levosen ja Kunnasvaaran työskentely on helposti lähestyttävää ja palvelee myös pitkään henkistä polkua kulkeneita. Melodiset, 432 hertsin taajuudella soivat kristallisoittimet auttavat rentoutumaan ja saattavat meditatiiviseen tilaan.

Katri Syvärinen

Vuoden paras päivä - Löydä luovuutesi henkisen kasvun sykleistä

Sunnuntaina 13.30-14.10 Veranda 4-sali

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen kysyy, pitääkö aina olla parhaimmillaan, ja onko se edes mahdollista? Kun ymmärrät henkisen kasvun luonnollisia syklejä, voit myös parhaiten vaalia luovuuttasi ja elämän voimaasi.

Keiju Vihreäsalo

Jotta voisit rakastaa - Mitä rakkaus on?

Sunnuntaina 15.30-16.10 Veranda 4-sali

Rakkaustohtori ja kouluttaja Keiju Vihreäsalo kysyy: jos kerran rakkaus on niin ihanaa, miksi ihmeessä se on toisinaan niin vaikeaa?

Kirsti Lonka

Ammattilaisen mielenhuolto - keskeisiä työkaluja omaan ja muiden hyvinvointiin

Sunnuntaina 12.00-12.45 Helsinki -sali

Kasvatuspsykologian professori ja tietokirjailija Kirsti Lonka kertoo, miten selviätä ehjänä haastavista vuorovaikutustilanteista. Hän luennoi rakentavan vuorovaikutuksen perusteista ja neuvoo, miten myötätunto toimii avaimena oman itsen hyvinvointiin.

Kylli Kukk

Joogalla kukoistava Minä Oy

Lauantaina 10.45-11.30 Helsinki -sali

Kylli kertoo rentoon, leikkimieliseen tyyliinsä mielen ja kehon hyvinnoinnista, siitä kuinka nauttia elämästä ja kukoistaa.
Jooga on loistava harjoitus kiitollisuuden, armollisuuden ja hyvänolon lisäämiseksi. Harjoituksen ansiosta opimme pysähtymään arjessa ja vastaanottamaan kaiken sen mitä elämä meille tarjoilee.
Otetaan ilo irti hetkistä, pienistä ja suurista!
Hengitetään sisään iloa ja valoa, hengitetään ulos rakkautta.

Leena Siitonen

Lempeyttä säätäjille - suorittamisesta sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja rennompaan elämään

Lauantaina klo 12.00-12.40 Veranda 3-sali

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja. Siitonen tekee vastaanotollaan intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja omannäköiseen elämään. Siitosen esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa. Lempeyttä säätäjille -luennolla vahvistetaan yhteyttä intuitioon ja otetaan askeleita kohti rauhaa ja tasapainoa.

Lyhytterapiainstituutti / Maiju Ahola

Uupumuksesta työniloon - ratkaisu- ja voimavarakeskeiset menetelmät työhyvinvoinnin tukena

Sunnuntaina 10.45-11.30 Helsinki -sali

Maiju Aholan luennolla käsitellään viittä erilaista voimavara- ja tulevaisuusorientoitunutta tapaa ylläpitää ja lisätä omaa työhyvinvointiaan. Ahola on psykoterapeutti ja opettaja sekä Lyhytterapiainstituutin toimitusjohtaja. Hän opastaa, kuinka työssään hyvin jaksava ihminen kestää työn haasteellisia tilanteita ja on luova ongelmanratkaisija.

Marika Rosenborg

Sinä selviät kyllä - tee erostasi kasvukokemus

Lauantaina 11.30-12.10 Veranda 4-sali

Parisuhdevalmentaja ja kouluttaja Marika Rosenborgin luennolla saat työkaluja ja näkökulmia erokriisiin – ero on mahdollisuus uuteen, tietoisempaan alkuun.

Marita Niemelä

Sielukas Elämä - rohkeutta olla minä

Lauantaina klo 11.00-11.40 Veranda 3-sali

Marita Niemelä on yhteiskuntatieteiden maisteri, jolla on takanaan pitkä yliopistoura. Hänen kirjansa Sielukas elämä – Rohkeutta olla minä julkaistiin syksyllä 2018. Hän toimii myös reikiopettajana ja kouluttautuu parhaillaan uuteen ammattiin psykologiksi. Luennolla kuulet, miten sielu ja ego ohjaavat ihmistä eri tavoin ja eri suuntiin. Niemelä kertoo myös oman tarinansa siitä, kuinka hän tapasi sielunsa ja mitä sitten tapahtui.

Meri Mort

Lumoava nainen - tiedosta villi voimasi

Lauantaina 14.30-15.10 Veranda 4-sali

Joogaopettaja Meri Mort kertoo, mitä on villi naiseus ja kuinka voit löytää sen arkeesi. Luennolla saat vinkkejä siihen, kuinka voit lisätä nautintoa kaikkiin elämänvaiheisiin.

Merja Takamäki

Elämäsi tärkein henkilö - löydä itsesi

Sunnuntaina klo 15.00-15.40 Veranda 3-sali

Merja Takamäki on valmentaja ja kirjailija, joka on julkaissut kirjoja muun muassa itsetuntemuksesta ja ajanhallinnasta. Hänen intohimonaan on inspiroida ihmisiä itsensä kehittämiseen ja mahdollistaa oivallukset merkityksellisen elämän rakentamiseksi. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Miia Moisio

Mitä masennus haluaa sinulle kertoa?

Sunnuntaina 12.30-13.10 Veranda 4-sali

Terapeutti ja pappi Miia Moisio kertoo, miltä masennus tuntuu kehossa ja mielessä, se vie elämänhalua ja -voimaa. Pysähdy kuuntelemaan. Masennus haluaa kertoa jotain.

Outi Mäenpää ja Nona Peuransola

Matkalla näkyväksi - kokemuksellinen luento

Lauantaina 16.15-17.15 Finlandia-sali

Outi Mäenpää on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta- ja statusviestintää sekä improvisaatiota yrityksille ja yhteisöille. Hänet on palkittu vuosien varrella lukuisasti elokuvarooleistaan. Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Nona Peuransola on ihmisyyden opiskelija ja elämän seikkailijatar. Hän pitää voimaantumisvastaanottoa yhdessä hevosmentoriensa kanssa.

Pauliina Tervo

Rauhoita stressivatsa

Sunnuntaina klo 13.00-13.40 Veranda 3-sali

Pauliina Tervo on ruokakirjailija ja hyvän olon valmentaja. Hän on erikoistunut toiminnallisten vatsavaivojen hoitoon tervehdyttävän FODMAP-ruokavalion avulla ja kertoo, miten vatsa reagoi stressiin heikentämällä ruoansulatusta, lisäämällä kehon matala-asteista tulehdusta ja tuhoamalla suoliston hyviä bakteereja. Luennolla saa vinkkejä siihen, miten kapinoiva vatsa rauhoitetaan.

Pirjo Säisä-Winter

Henkisyyden vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Sunnuntaina klo 11.00-11.40 Veranda 3-sali

Pirjo Säisä-Winter on korkeakouluopettaja, psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti ja työnohjaaja. Säisä-Winter opastaa siihen, mitä henkisyys lahjakkuutena ja vahvuutena merkitsee. Hän kertoo, miten henkisyys eroaa uskonnosta ja miten sitä määritellään uusimpien tutkimusten valossa. Luento tarjoaa tuoreita näkökulmia siihen, mitä henkisyys on ja miten sitä voidaan hyödyntää selviytymiskeinona erilaisissa elämäntilanteissa.

Pyry Suonsivu

Vitamiini- ja hivenainepuutosten mittaaminen ja -hoito - saatko riittävästi vitamiineja ruoastasi.

Lauantaina 13.15-14.15 Helsinki -sali

Pyry Suonsivu on antioksidanttiklinikan yleislääkäri. Hänen painopisteensä on perinteisten hoitojen ohella vajaaravitsemusriskien kartoittaminen, mikroravinteiden puutostilojen analysointi laboratoriokokein sekä vajaaravitsemustekijöiden korjaustoimenpiteiden ohjaus. Suonsivun energisellä ja hyvällä huumorilla maustetulla asiantuntijaluennolla saat tietoa
myös ruoista ja valmisteista, mitkä ovat hyviä hivenaineiden ja vitamiinien lähteitä.

Sanni Nevalainen

Enkelit ja alkulähteen salit

Lauantaina klo 13.00-13.40 Veranda 3-sali

Sanni Nevalainen on suosittu enkeliopettaja ja Valon taitelija, joka on pitänyt enkelikoulua jo yli 11 vuoden ajan. Sannin luennolla meditoidaan yhdessä enkeleiden kanssa ja tutustutaan alkulähteen saliin, jossa kaikki on mahdollista. Meditoinnilla Sanni vie vie kuulijat huikeisiin energioihin ja antaa enkelityökaluja arjen tueksi.

Seija Laukkanen

Energiat ympärillämme - omien kykyjen ja vahvuuksien löytäminen ja niiden käyttäminen arjessa

Lauantaina 12.30-14.00 Aurora-sali Workshop 25€/30€

Tutkimme energioita ja valjastamme ne käyttöösi. Tutkimme, millä tavoin tiedostat asioita ja miten voisit kehittää kykyjäsi ja herkkyyttäsi. Voit houkutella elämääsi sopivia ihmisiä kulkemaan rinnallasi, luoda runsauden pyörteen ulottuvillesi tai vaikkapa vähentää negatiivisen energian vaikutuksen minimiin elämässäsi. Sinä olet elämäsi johtaja, suunnannäyttäjä ja valaiset majakan tavoin ympäristösi. Sinä voit luoda omaa tulevaisuuttasi. Sinä, eikä kukaan muu.

Serafiina Sainio

Ryhmähypnoosin keinoin kohti parempaa itsetuntemusta

Sunnuntaina 12.30-13.30 Aurora-sali

Suggeroinnilla saat energiaa arkeen ja pääset helpommin tavoitteisiin. Luennolla kerrotaan hypnoosista sekä sen mahdollisuuksista, jonka jälkeen osallistujat saatetaan turvallisesti lempeään hypnoosiin.
Hypnoosilla kohotetaan osallistujan rakkautta itseä kohtaan, jolloin omien unelmien saavuttaminen on helpompaa! Hypnoosin avulla saamme iloa elämäämme ja vähennämme stressiä.
Hypnoosi tehdään lempeästi ja kunnioittavasti koko ryhmälle.
HUOM! Tämä luento ei sovellu henkilölle, joka on sairastanut psykoosin tai sairastaa skitsofreniaa.

Suvi Bowellan

Erityisherkän supervoimat - Nauti herkkyydestäsi kaikilla aisteilla

Lauantaina 12.45-13.45 Finlandia-sali

Suvi Bowellan on valmentaja ja mentori. Hän on tehnyt pioneerityötä Suomessa ThetaHealingin ja Clearing Toxic Emotions -tunneterapian parissa. Bowellan bloggaa suositulla Hidasta elämää -sivustolla ja kirjoittaa artikkeleita Minä Olen -lehteen. Suvin tuorein kirja Ihana herkkyys kertoo erityisherkän ominaisuuksista, haasteista ja kasvun mahdollisuuksista.

Tim Whild

Oman tietoisuuden kehittäminen

Lauantaina 11.15-12.15 Finlandia-sali

Yhteys mestareihin korkeimman itsen avulla

Lauantaina 14.45-17.30 Helsinki-sali, Workshop, 65€ / 70€

Englantilainen Tim Whild on puhuja ja kirjailija, joka jakaa kiehtovia näkemyksiä tämän hetken tietoisuuden tasoista ja omasta opetuspolustaan. Whild opettaa elintärkeästä yhteydestä Kultaiseen Atlantikseen ja kertoo, kuinka me kaikki uudistamme maailmaa korkeammilla taajuuksilla. Hän työskentelee tiiviisti jo ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Tony Dunderfelt

Psykologia ja ihmisen sisäinen luovuus

Lauantaina klo 15.00-15.40 Veranda 3-sali

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisenä kasvamisen asiantuntija, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut suomalaisia ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on suosittu luennoitsija, valmentaja, parisuhdeterapeutti ja televisiopersoona. Dunderfelt yhdistää asiantuntevasti alan uusimmat tutkimustulokset käytännön elämän kanssa.

Tuula Styrman

Kosketus ja kunnioittava kohtaaminen koulumaailmassa

Sunnuntaina 15.10-16.40 Helsinki -sali Workshop 30€/35€

Kehoterapeutti ja hyvinvointikouluttaja Tuula Styrman opastaa kosketuksen merkityksestä läpi elämän. Hänen työpajassa saa käytännön vinkkejä kohti hyvinvoivaa työympäristöä ja siihen, miten opettaja voi ohjata oppilaat kosketuksen maailmaan.

Viivi Pentikäinen

Myötätunnon työpaja - käytännön harjoituksia myötätunnon ja hyvinvoinnin opettamiseen

Sunnuntaina 13.10-14.40 Helsinki -sali Workshop 30€/35€

Viivi Pentikäinen on positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja. Hän on toiminut ratkaisukeskeisenä valmentajana jo 15 vuotta. Tällä hetkellä Pentikäinen keskittyy hyvinvointiopetukseen ja koulumaailman kehittämiseen oman yrityksensä kautta tarjoamalla opettajille ja ammattikasvattajille täydennyskoulutusta elämäntaitojen, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmassa.