Harjunpää Heli, Tikka Kirsi

Jooga ja lempeän elämän taidot

Sunnuntai 11.00-12.00 Terassisali

Kirsi on kokenut joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja, jolle jooga ja sen tuoma ajattelumaailma ovat avanneet omia tunne- ja keholukkoja. Näitä omakohtaisia kokemuksiaan hän hyödyntää opetuksissaan ja luennoillaan. Heli on sairaalapappi ja joogaopettaja, joka on kehittänyt mm. Hiljaisuuden - ja Kiitollisuuden joogan.
Miten virittäytyä kuulemaan lempeän elämän äänet? Luennolla pysähdytään opiskelemaan lempeän elämän perustaitoja. Hyvän olon ainekset ovat lopulta yksinkertaisia: levollinen läsnäolo ilman suorittamista, kiitollisuus elämän pohjavireenä, luonnollinen syvä hengitys, kohtuullinen ravinto, lempeät joogaharjoitukset. Lue lisää...

Jooga ja lempeän elämän taidot

Sunnuntai 11.00-12.00 Terassisali

Kirsi on kokenut joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja, jolle jooga ja sen tuoma ajattelumaailma ovat avanneet omia tunne- ja keholukkoja. Näitä omakohtaisia kokemuksiaan hän hyödyntää opetuksissaan ja luennoillaan. Heli on sairaalapappi ja joogaopettaja, joka on kehittänyt mm. Hiljaisuuden – ja Kiitollisuuden joogan.
Miten virittäytyä kuulemaan lempeän elämän äänet? Luennolla pysähdytään opiskelemaan lempeän elämän perustaitoja. Hyvän olon ainekset ovat lopulta yksinkertaisia: levollinen läsnäolo ilman suorittamista, kiitollisuus elämän pohjavireenä, luonnollinen syvä hengitys, kohtuullinen ravinto, lempeät joogaharjoitukset.

Kaikki luennoitsijat

Takaisin luennoitsijalistaan