Leena Pennanen

Leena Pennanen on Center for Mindfulness, Finland Oy:n perustaja ja mindfulness-pioneeri. Hän toi Mindfulness-Based-Stress-reduction eli MBSR-menetelmän Suomeen saatuaan loistavia kokemuksia sen käytöstä toisessa kotimaassaan Saksassa. Leena on tehnyt mindfulness-harjoittamisen hyötyjä tunnetuksi Suomessa esiintyen eri medioissa. Lue lisää...

Leena Pennanen on Center for Mindfulness, Finland Oy:n perustaja ja mindfulness-pioneeri. Hän toi Mindfulness-Based-Stress-reduction eli MBSR-menetelmän Suomeen saatuaan loistavia kokemuksia sen käytöstä toisessa kotimaassaan Saksassa. Leena on tehnyt mindfulness-harjoittamisen hyötyjä tunnetuksi Suomessa esiintyen eri medioissa.

www.mindfulness.fi


Luento: Mindfulness – apu arjen stressiin ja kiireeseen

Muutos arkeen helposti

Leena Pennasen inspiroiva kokemuksellinen luento antaa sinulle käsityksen Mindfulness-Based-Stress-Reduction MBSR-menetelmän vaikutuksista. Hän kertoo erityisesti siitä, mitä tieteellinen tutkimus sanoo harjoittamisesta ja miksi yksinkertaiset harjoitukset vaikuttavat sinun elämääsi niin voimallisesti. Pääset kokemaan tämän itse luennolla. Tule mukaan oppimaan, miten helposti opittavilla harjoituksilla arkesi muuttuu! Tämä on kaikille mahdollista.

Leena Pennanen on Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n perustaja, jonka intohimo mindfulness-pioneerina on tutustuttaa sinut MBSR -menetelmään. Leena ohjaa lempeästi, ystävällisesti ja käytännönläheisesti sinut harjoittamisen maailmaan, jonka avulla voit muuttaa elämäsi. Alan uranuurtajana Leenan sydäntä lähellä on kouluttaa ammattitaitoisia Mindfulness-ohjaajia CFM®. Hän on tehnyt aktiivisesti MBSR -menetelmän harjoittamisen hyötyjä tunnetuksi niin Euroopassa kuin Suomessakin esiintyen radiossa, TV:ssä sekä monissa lehdissä.
Leenalla on lähes 35 vuoden kokemus kehon ja mielen yhteyden vaikutuksista arjen haasteissa. Hän on toiminut mm. Euroopan Joogaunionin (EYU) sekä Saksan Joogaopettajaliiton johtokunnassa. Pitkä joogaopettajan (EYU) sekä mindfulness-pohjainen kehopsykoterapia-koulutus välittyy hänen ainutlaatuisessa ja herkässä opetuksessaan.

Leenan pitkä ammattitaito näkyy myös siinä, että hän on ainoa Massachusettsin yliopiston sertifioima MBSR-mindfulness-ohjaaja Suomessa. Center for Mindfulness, Finland Oy on kutsuttu yhdeksi arvostetun University of Massachusetts (UMass), Center for Mindfulnessin CommonGood™ -yhteisön perustajajäsenistä. Vakuuttavat tieteelliset tutkimukset MBSR-menetelmän harjoittamisesta ovat saaneet menetelmän maailmalla osaksi terveydenhoitoa sekä yritysmaailmaa.

Kaikki puhujat

Takaisin puhujalistaan